En Son yazılardan harberdar olmak için Takip Et

Erdoğan'dan Filistin Mesajı: İslam Ülkeleri Zulme Karşı Birlikte Hareket Etmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Gençlik Forumu 5. Genel Kuruluna video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in insanlığa karşı suçlarının ve savaşlarının uluslararası alanda gözden kaçmaması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Diplomatik temaslarımızı sürdürmeye devam ediyoruz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Gençlik Forumu 5. Genel Kuruluna video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in insanlığa karşı suçlarının ve savaşlarının uluslararası alanda gözden kaçmaması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Diplomatik temaslarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Gençlik Forumu 5. Genel Kurulu'na video mesaj göndererek İsrail'in Filistin'e saldırısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in insanlık suçları ve savaşlarının uluslararası düzeyde göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, İslam ülkelerinin bu zulme karşı birlikte hareket etmelerini teşvik edecek diplomatik çabalara devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müslüman gençlerin ortak hareket etmesinin önemine vurgu yaparak, İsrail saldırılarında binlerce Filistinlinin öldürüldüğünü veya yaralandığını belirterek, son dönemde Gazze ve işgal altındaki Filistin topraklarında yaşanan katliamların acı gerçeğini hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye olarak bu saldırılar karşısında Filistin halkının yanında tam bir dayanışma içerisinde olduğumuzu ve insani yardımdan kanser hastalarının tedavisine kadar çeşitli tedbirlerin alındığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Gençlik Forumu'nun Filistin davasına yönelik kararlı duruşunu takdir ederek, mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı. Son olarak Forum üyelerine evlerine döndükten sonra selamlarını iletme çağrısında bulundu ve Genel Kurul'a başarılar diledi.

Son Güncelleme: 2024-02-11T12:26:06+03:00

Bu konuyla ilgili bir fikriniz var mı?

Son Dakika Haberleri


Son Dakika Haberleri | En Son Bir Haber


En son bir haber | Son dakika ekonomi, finans, güncel, gündem, spor, Türkiye, dünya, magazin, teknoloji, yerel, kültür sanat haberleri

En son bir haber, güncel haberleri takip etmenin kolay yolu. Sıcak son dakika haberleri, internet haber sitelerinde kaybolma diye haber 7/24 ayağınıza geliyor. En son haber yazıları sitemizde.

Artık daha erişilebilir ve en son haberleri almak daha kolay. İnternet haber siteleri anlık haber güncellemeleri ve bilgiye hızlı erişim sağlar. 24 saat haber alırsınız, böylece önemli bir gelişmeyi asla kaçırmazsınız. En güncel haber yazılarını her zaman sitemizde bulabilirsiniz. Sitemizdeki haberler kategorilere ayrılmıştır.

Kullanıcı dostu arayüz, haber bulmayı kolaylaştırır. Haberleri mobil tarayıcınız üzerinden de takip edebilirsiniz. Bu, en son haberlere istediğiniz zaman, istediğiniz cihazdan erişmenizi sağlar. Sosyal medya platformları aracılığıyla en güncel haberlere kolayca ulaşın. Twitter (X) gibi platformlarda anlık bildirimler aracılığıyla en son haberleri kullanıcılara ulaştırın. Bu nedenle en son haberleri takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.